Igång

igen :-) Ja med träningen såklart. Egentligen en dag tidigare än vad läkaren sa. Men men så är det. Nu är det att kämpa vidare till Mallorca målet och gärna lite till :-) Skam den som ger sig. 
Det har hänt mkt med kroppen, inbillar mig att lite har med viktminskningen att göra. Får rätt ofta blodtrycksfall nu, visserligen inte så bra eftersom jag även som fetma låg på ett lågt blodtryck. Jag har börjat få mens igen, visserligen inte mkt men ändå. Sen så klart märker jag stor förändring på kroppen hur den formar sig och det är verkligen skönt. 
Träffade min syssling på stan här om dagen sist hon såg mig var på långfredagen, inte så länge sedan. Men hon det typ första hon säger, gud vad smal du blivit. Det kändes jätte bra kan jag lova. Visst jag är ju inte nere där jag ska än, men det är härligt när man får höra det, det motiverar en ännu mera. Även om jag hade motivationen innan. 
Dock tycker jag väl inte det är så himla lätt med maten nu på sommaren, man är oftast inte hungrig mitt på dagen och äter på tok för lite mat. Vilket faktiskt inte är bra. Många tror det är bra, men nä faktiskt inte, det kan bli en helt motsatt effekt. 
Ska ju jobba natt i sommar så ska börja komma på hur man ska äta då, inte det lättaste tycker jag. Så tips mottages gärna. 
Ni får ha en underbar vecka. 
kram