Igång

ja nu har man kommit igång igen efter sommaruppehållet med träningen på gymmet. Och det märks rätt så snabbt på vikten igen :-) Skönt om det börjar hända lite igen. 
Testade yogadans 25 min i måndags morse. Trodde inte det gjorde så mkt. Men tusan jag har minsann fortfarande träningsvärk i rumpan. 
Ikväll ska jag försöka hinna med spinning. Härligt att dom äntligen lagt till några senare pass så man slipper stressa. 
Nu ska jag bara bli lite bättre på maten igen. Men jag vet ju att jag kan. Jag har ju dock redan blivit av med en del av mig :-) 
Måste försöka få in styrketräningen igen. Inte för att jag brinner jätte mkt för det, men jag vet att det gör en jäkla nytta. 
Skickade in en ansökan till gör om mig. Och jag har kommit vidare till första steget. Så jag hoppas verkligen jag går hela vägen ut. Börjar iallafall förbereda mig för att jag blir av med en hel del hår om jag går hela vägen. Hade verkligen varit super kul att få lite tips och råd så man fräschas upp lite. Känner ju sig rätt tråkig i sina vanliga gamla kläder och samma gamla frisyr. Dax att göra något åt det :-)
Fått linser med. Har ju inte direkt trivts med glasögon sen jag fick dom när jag blev 30. Men nu kan jag välja. Och jag verkligen älskar dom. 
Hade varit kul att hitta lite träningskompisar eller iallafall hitta någon som med håller på med en viktresa. Man behöver lite extra pepp ibland och ibland även någon att träna med. 
Ni får ha en bra fortsatt trevlig vecka.
Det tänker iallafall jag ha. 
kram