Premiär

för badhuset idag. Minsann varit och simmat 1000 m, kanske inte mkt men för en som inte simmat så mkt på länge är jag jäkligt stolt. 
Har inte så hög insperation just nu när det gäller träningen. Men jag försöker och jag är jätte glad att jag fick med mig någon att simma. Blir så mkt lättare att sticka iväg då. 
Ska bara ta tag i gymmet med. Visst inte jätte många veckor sedan jag var där. Men känner att jag inte riktigt blivit färdig med det. Sen åkte jag ju på kraftig magkatarr anfall med kräk, inte alls kul.Låg verkligen dubbelviken på anfallen.  Så försöker att inte stressa mig ner till gymmet, men och andra sidan blir jag stressad av att inte träna med. så vilket som är rätt eller fel vet i tusan. Fick öka min omeprazol till 2 tabletter per dag. Han börja känna av magen på kvällen innan det var dax att ta ny tablett. Har minskat till 1 igen, men vet i tusan om min mage är mogen för det än. 
Sen är det skolan, ja jo jag vill ha fullständigt språk. Men sett några jobb som är exakt sådana jag vill ha.  Vet varken ut eller in. 
Jaja det är bara ta livet som det kommer och försöka må bra. Men hösten är inte min grej, försöker se det vackra i det, men det är inte lätt. Särskilt inte denna hösten med så mkt regn. 
Ni får ha det bra och känner ni för att hänga med på simning eller träning, hojta till :-)
kram på er